Vallad ehitavad ja vuntsivad lasteaedu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roiu lasteaia juurdeehitisse tulevad esialgu perearstikeskus, hambaarst ja apteek. Ruumid on kavandatud nii, et lasteaial on võimalik kasvada, selgitas Haaslava vallavanem Priit Lomp.
Roiu lasteaia juurdeehitisse tulevad esialgu perearstikeskus, hambaarst ja apteek. Ruumid on kavandatud nii, et lasteaial on võimalik kasvada, selgitas Haaslava vallavanem Priit Lomp. Foto: Margus Ansu

Mitmel pool Tartumaal investeerivad omavalitsused lasteaedadesse suuri summasid. Tõsisem töö käib näiteks Roiul ja Nõos, Puhja ehitab aga lasteaia õueala täielikult ümber.

Haaslava vallas Roiul asuvad lasteaiaga sama katuse all ka perearstipunkt, hambaarst ja apteek. Vald otsustas meditsiiniasutused aga ühte tiiba kolida ja neile eraldi sissepääsu teha. Selleks valmib nüüd majale juurdeehitis.

Haaslava vallavanema Priit Lombi sõnul lähevad tööd maksma 105 000 eurot ja vald võttis selleks laenu. Ehituse juures arvestatakse võimalust, et lasteaed võib tulevikus kasvada. «Juurdeehitis on projekteeritud selliselt, et vajaduse korral saab vaheseina eemaldada ning ruumid vastavadki lasteaia nõuetele,» selgitas vallavanem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles