Tartu noorte infoteatmik ilmus tänavu kolmekeelsena

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tartu linnavalitsus

Äsja ilmunud informatiivne trükis «Noorte vaba aja võimalused Tartus 2016/2017» annab koolinoortele ülevaate Tartu huviringidest, noortekeskuste tegevustest, noorteprogrammidest ning teistest huvipakkuvatest võimalustest. Seekordne teatmik ilmub esmakordselt kolmekeelsena - eesti, vene ja inglise keeles.

Vene- ja inglisekeelses huvitegevuse peatükis on ülevaade erinevatest vaba aja sisustamise võimalustest ning info huviringidest, kus ollakse valmis õppetööd läbi viima ka vastavas keeles.

«Miks mitte tuua Tartu vaba aja tegevuste maastiku võimaluste rikkust esile mitmes keeles, on ju Tartus aasta-aastalt üha rohkem lühi- või pikaajalisi külalisi, kelle emakeel ei ole eesti keel,» ütles noorsooteenistuse juhataja Piret Talur.

Trükist levitatakse koolides, noortekeskustes, muuseumides, spordiasutustes, noorte infostendidel kaubanduskeskustes ja Tartu linna infokeskuses. Teatmikku jagatakse huvilistele ka esmaspäeval algava Tarkusenädala raames Tartu kesklinnas.

Teatmik on leitav ka veebist, kus selle kasutamise teeb eriti mugavaks, et organisatsioonide tutvustuste juures on aktiivsed lingid nii veebilehtedele, suhtlusvõrgustike kontodele kui e-posti aadressidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles