Piirissaar: ööd on siin mustad ja võsast kostab ulgumist

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirissaarel Piiri külas elav Filimon Kuznetsov nägi eelmisel nädalal saare vana lennuvälja juures tumeda karvaga loomakarja, kaks looma olid suured ja viis väiksemad. «Need olid šaakalid,» kinnitas Filimon Kuznetsov.
Piirissaarel Piiri külas elav Filimon Kuznetsov nägi eelmisel nädalal saare vana lennuvälja juures tumeda karvaga loomakarja, kaks looma olid suured ja viis väiksemad. «Need olid šaakalid,» kinnitas Filimon Kuznetsov. Foto: Vitali Trots

Zinovja Ventšikova ja Anna Kondratjeva on šaakaleid näinud Saare külas, Piiri küla elanik Filimon Kuznetsov silmas neid kodu lähedal, teatas Piirissaare vallasekretär Maria Korotkova, lisades, et uusi loomi on näinud teisedki.

«Kuule, terve kari oli neid siin Tooni küla taga vana lennuvälja platsi juures nädal tagasi,» kinnitas Filimon Kuznetsov eile. «Kaks looma olid suured, viis väiksemad, ilmselt nende suurte kutsikad.»

Loomad olid tema sõnul suuremad kui rebased, ka jalad olid neil rebase omadest pikemad. «Nad on tumedad, aga mitte mustad, nad ei ole ka kollased,» kirjeldas Filimon Kuznetsov nähtut. «Sabad olid kohevad nagu rebasel, aga teist värvi. Need on šaakalid – vaatasime Mariaga internetist šaakalite pilte, meil elavad samasugused loomad nüüd.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles