Kooliaasta algus läheneb, tänavaremont kogub hoogu

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu käib kibe remont Vaksali ja Näituse tänava ristmikul. See suure liiklusega ristmik peaks 1. septembril taas autodele avatud olema.
Praegu käib kibe remont Vaksali ja Näituse tänava ristmikul. See suure liiklusega ristmik peaks 1. septembril taas autodele avatud olema. Foto: Sille Annuk

Kooliaasta algus toob tavapäraselt Tartu tänavatele rohkem autosid, siiski jätkuvad teetööd mitmel pool ka septembris, sealhulgas suurel tuiksoonel Riia tänaval.

Viimasel käisid suvel suured torutööd Tartu veevärgi tellimusel. Töövõtja Põdra Maja taastas teekatte sel määral, et liikluse sai peale lubada, kuid ees ootab teekatte uuendamine pikemal lõigul, selgitas Tartu teedeteenistuse juhataja Urmas Mets.

Uue asfaldi saab Riia tänava lõik Pepleri ja Lunini tänava vahel, algne plaan oli jõuda isegi Ravila tänava otsani. Et aga järgmisel aastal on plaanis Soinaste tänava täisrekonstrueerimine ja sajuvete juhtimiseks tuleb torustik ehitada Riia tänaval Lunini ristini, tuleb seega selles lõigus asfaltimisega oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles