Tudengi esimene eksam: leia Tartus kodu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru neiud Kerli Vaikmäe (vasakult), Mariann Toots ja Maarja Sissas jõudsid korteriotsinguil käia mitmes linnajaos, ka Hiinalinnas.
Võru neiud Kerli Vaikmäe (vasakult), Mariann Toots ja Maarja Sissas jõudsid korteriotsinguil käia mitmes linnajaos, ka Hiinalinnas. Foto: Kristjan Teedema

Kohtume Hiinalinna kõige ta­gumises otsas kolme Võrust pärit neiuga, kes sügisel Tartusse õppima tulevad. Mariann Toots, Kerli Vaikmäe ja Maarja Sissas otsivad hubast kodu, kus oleks korralik köök, mõnus vannituba ning milles kõik toad asuksid eraldi, sest noortel neidudel läheb oma ruumi tarvis. Tüdrukud on just tulnud Annelinnast korterit vaatamast.

Hiinalinnas Põhja puiestee lõpus väsinud välimusega kortermaja ees saab tüdrukutega kokku Areali kinnisvarabüroo maakler Marina Marinina. Maakler särab korterit tutvustades, räägib heast asukohast, kiirest transpordiühendusest ning vaiksest naabrusest.

Korter on korralik, kuid ilma mööblita, üks kolmest toast on lahutatud koridorist võlvitud avaga, ust ees pole. Neiud otsustavad Annelinna alguses asuva korteri kasuks, kesklinn on sealt kiviga visata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles