Supilinna uusasukad kukkusid rahu rikkuvaid vareseid kõmmutama (8)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supilinna jõeäärses uusasumis otsustati rahurikkujatest vareseid omakohtu korras karistada.
Supilinna jõeäärses uusasumis otsustati rahurikkujatest vareseid omakohtu korras karistada. Foto: Aldo luud, õhtuleht / Kristjan Teedema

Enne jaanipäeva sattus Supilinnas Emajõe-äärsel paplialleel jalutanud keskkonnameti töötaja peale intsidendile, kus kaks meest tulistasid õhupüssist väidetavalt nende õdusat äraolemist häirinud vareseid.

Keskkonnaameti Jõgeva-Tartu regiooni looduskaitse juhtivspetsialist Kaili Viilma rääkis, et kui kolleeg läks meestelt nende tegevuse kohta aru pärima, olnud nood äärmiselt ärritunud. Nende sõnul asuti linde õhupüssist kõmmutama, kuna lindude käratsemine ei laskvat neil rahulikult rõdul istuda.

Kui neid teavitati, et õhupüssist vareseid tulistada on keelatud, olnud nood väga hämmeldunud. Nende veendumuse kohaselt on kesklinna paigutatud linnupeletid varesed nende majade juurde elama ajanud ning nii ei jäägi muud üle, kui omal käel linde peletada.

Kommentaarid (8)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles