Linn parkimiskaosest: töömehed ei jõudnud palavuses märke üles panna

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turuhoone juures lubas iganenud tahvel esimest tundi tasuta ja iga järgmist euro eest. Tegelikult seal parkimisaega juurde osta enam ei saa.
Turuhoone juures lubas iganenud tahvel esimest tundi tasuta ja iga järgmist euro eest. Tegelikult seal parkimisaega juurde osta enam ei saa. Foto: Kristjan Teedema

• Eile hommikust kehtib Tartus tasulise parkimise uus kord, kuid vahetamata oli sadakond uutest parkimisreeglitest teavitavat märki. 

• Linn tõi põhjenduseks, et töömehed ei jõudnud märkide panekuga enne pimedat valmis ning et neil oli ka väga palav.

Turuhoone juures teatas eile ennelõunal suur tahvel, et parkimise esimene tund on tasuta ja tasulise tunni hind on üks euro. Olemas oli ka viitetahvel, mille ülesanne oli osutada parkimisautomaadile. Viimasest on aga jäänud vaid vundament.

Tegelikult hakkas aga eile Tartu kesklinnas, seejuures kõnealuses parklas kehtima uus parkimiskord. Uue korra järgi ei ole turuhoone parklas tasulist parkimist. Lubatud on tund aega tasuta parkida, pikemalt ei saa parkida ka raha eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles