Eesti suurimal võimlemisvõistlusel osaleb rekordiliselt 33 riiki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16. rahvusvaheline võimlemisturniir Miss Valentine. Harjutusväljak.
16. rahvusvaheline võimlemisturniir Miss Valentine. Harjutusväljak. Foto: Margus Ansu / Postimees

Täpselt kuu aja pärast toimuvale Miss Valentine’i rahvusvahelisele võimlemisturniirile on tänaseks registreerunud rekordiliselt 33 riigi võimlejad.

Järgmisel aastal nähtavasti juba maailmakarika sarja kuuluval turniiril osaleb ka tänavu maailma paremik.
17. korda toimuval turniiril näitavad omavõimeid mullu Moskvas toimunud MMil medalid jaganud Venemaa, Valgevene ja Aserbaidžaani esivõimlejad.


«Loodetavasti täitub 2012 aastal meie pikaaegne unistus tuua Tartusse tänu suurepärastele tingimustele ja Rahvusvahelise Võimlemisföderatsiooni toetusele maailma karika osavõistlus,» teatas võistluse peakorraldaja Janika Mölder.

 «Võistlus on muutunud aastatega nii populaarseks, et paljudele maailma tippvõimlejatele on see nüüd juba iga-aastaseks traditsiooniks kujunenud. Kirsiks tordi peal on kahtlemata mulluse MMi medalikolmiku osalemine,» lisas tunnustatud treener ja maailmameister Mölder.

Uute riikidena osalevad Eesti läbi aegade suurimal võimlemisvõistlusel Hong Kong, Prantsusmaa, Kuveit, Moldova, Sloveenia, Slovakkia, Küpros ja Usbekistan. 

11.-12. veebruaril võtavad Tartus toimuval turniiril mõõtu kokku üle viiesaja sportlase ilu- ja rühmvõimlemises.

Miss Valentine 2011 - Registreerunud riigid:
Aserbaidžaan, Belgia, Bulgaaria, Kanada, Küpros, Eesti, Hispaania, Soome, Prantsusmaa, Gruusia, Saksamaa, Kreeka, Hong Kong, Ungari, Iisrael, Jaapan, Kuveit, Läti, Leedu, Moldova, Holland, Norra, Poola, Rumeenia, Venemaa, Slovakkia, Sloveenia, Rootsi, Türgi, Usbekistan, Ukraina ja Valgevene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles