Rattarallil läks kohe kihutamiseks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast pingelist finišiheitlust lasti vahuveinipudelitelt punnid pealt. Korraliku duši said nii teise koha saanud Mihkel Räim (vasakul), kolmandaks tulnud Silver Mäoma kui ka võidumees Matti Manninen (paremal) Soomest.
Pärast pingelist finišiheitlust lasti vahuveinipudelitelt punnid pealt. Korraliku duši said nii teise koha saanud Mihkel Räim (vasakul), kolmandaks tulnud Silver Mäoma kui ka võidumees Matti Manninen (paremal) Soomest. Illustratsioon: Kristjan Teedema

Enne rattaralli starti pidasid rattaklubi Peloton särkides mehed omavahel nõu: «Teeme nii, et kohe paugutama ei hakka. Vähemalt enne kaubamaja mitte.» Mõnus stardieelne lõõpimine, sest teadupärast asuvad Riia ristmik ja kaubamaja stardist napilt 400 meetri kaugusel.

Kohe tempo peale

Tõesti, nii lühema võistlusmaa kui pikema distantsi stardist sõideti kuni kaubamajani rahulikult. Paari tuhande pealises ratturite seltskonnas ei tohigi alguses kohe kihutama ja süstima hakata, sest üheainsa rumala liigutusega võib juba stardikoridoris põhjustada kukkumise ning rikkuda nii enda kui teiste sõidu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles