Teatrijuht kirjutab oma nime suurest rõõmust mitme e-ga

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airé Pajur ja Margus Möll istuvad endises Elva tarbijate ühistu kaupluses A ja O, kuhu on paar päeva tagasi toodud kultuurikeskuse Sinilind vanad pingiread. Foto ilmutamisel selgus, et nende selja taga hiilis tõeline Hamleti isa vaim.
Airé Pajur ja Margus Möll istuvad endises Elva tarbijate ühistu kaupluses A ja O, kuhu on paar päeva tagasi toodud kultuurikeskuse Sinilind vanad pingiread. Foto ilmutamisel selgus, et nende selja taga hiilis tõeline Hamleti isa vaim. Foto: Margus Ansu

Elvalanna Pajuri passis on tema eesnimi Aire. Viimasel paaril aastal on ta harrastusteatrites tegutsedes Airé, eriliste õnnestumiste järel kirjutab ta aga kirjade alla Aireé. Nüüd on täitumas tema suur unistusi ja pärast 4. juunit selgub, kui mitu e-d ta enda nimele lisab.

Eile näitas ta Elvas Pika tänava veetornelamu lähedal Arbimäe bussipeatuse juures hoonet, milles ta saab kaaslastega hakata andma harrastusteatri  etendusi. Elva tarbijate ühistu omanduses maja on viimasel kolmel aastal seisnud kasutult ja oleks ehk järgmisel aastal läinud lammutamisele, kui ei oleks pähe tulnud päästvat ideed.

«Sõitsime ükspäev mööda ja Margus ütles, et peaks küsima, vahest tahab tarbijate ühistu anda selle nullrendile,» ütles Pajur. «Ma kirjutasin ühistule, et teeksime teatri ja pakuksime linnarahvale kultuuri. Ja me saime nõusoleku.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles