Autoga sõitma läinud ja kadunuks jäänud vanahärra leiti üles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoga sõitu läinud 71-aastane Juhan pole koju naasnud.
Autoga sõitu läinud 71-aastane Juhan pole koju naasnud. Foto: Politsei

Tähelepanelik inimene aitas politseil kindlaks teha eile Tartumaal kodust autoga lahkunud ja kadunuks jäänud 71-aastase Juhani asukoha.

Politseiga võttis täna õhtupoolikul ühendust tähelepanelik inimene, kes oli eile Konguta vallas näinud kirjeldusele vastavat sõidukit ning ajanud paar sõna juttu ka masina roolis olnud mehega.

Täna avastas ta meedia vahendusel, et nii kohatud isiku kui sõiduki kirjeldus langeb üks ühele kokku politsei poolt otsitava Juhani ja tema Citroen Berlingoga. Ta teatas juhtunust politseile ning saadud lisainfo pinnalt asusid korrakaitsjad täpsustama Juhani võimalikku edasist teekonda.

Peagi leitigi mehe sõiduk lähistelt ühelt eraldatud metsasihilt. Sõidukis kedagi ei olnud, kuid piirkonna edasisel põhjalikul läbikäimisel ja juhtniitide otsimisel jõuti ühe alajaama juurde, kus Juhan oli maas pikali.

Mees oli elus ja teadvusel, kuid tema tervisliku seisundi tõttu viis kiirabi ta esialgu haiglaravile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles