Smartovkade vastu on tunda elavat huvi (3)

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turu 7 ühistu esimees Ago Jõgela ütles, et selle 60 korteriga maja elanikud on nn targa linna projektist olnud väga huvitatud. Projekti käigus on lootus asendada korterite gaasiboilerid tsentraalse soojaveesüsteemiga.
Turu 7 ühistu esimees Ago Jõgela ütles, et selle 60 korteriga maja elanikud on nn targa linna projektist olnud väga huvitatud. Projekti käigus on lootus asendada korterite gaasiboilerid tsentraalse soojaveesüsteemiga. Foto: Margus Ansu

Tartul on Smart-EnCity projekti raames võimalik toetada paarikümne kesklinna piirkonnas asuva kortermaja renoveerimist energiasäästlikuks ja nutilahendusi kasutavaks tänapäevaelamuks aastaks 2018.

Ühtekokku on projektialaks valitud 42 sobivat maja, arvestuslikult jagub raha 23 majale, kuid praegu, nagu tõdes projektijuht Raimond Tamm, on veel keeruline öelda, kas tekib karm konkurents või tuleb raha ära kasutamiseks ka mõnd maja veenda.

«Osalt on ka ühistud üldkoosolekutel asja arutanud ja huvi on suur, palju neist otsuseni jõuab, ei tea,» ütles Raimond Tamm.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles