Karlovlased asusid randa rajama (1)

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pooleldi karlovlane ja pooleldi võrukas Toomas Tammiste sikutas koos Karlova seltsi juhatusse kuuluva Aili Saluveeriga laupäeval jõest rauda välja, et muuta puhtamaks Siili tänava uute kortermajade ning eramajade vahele jääv rannaala sadamaraudtee ääres.
Pooleldi karlovlane ja pooleldi võrukas Toomas Tammiste sikutas koos Karlova seltsi juhatusse kuuluva Aili Saluveeriga laupäeval jõest rauda välja, et muuta puhtamaks Siili tänava uute kortermajade ning eramajade vahele jääv rannaala sadamaraudtee ääres. Foto: Mari-Liis Pintson

Karlova elanik Kristel Vask on lastega ratastel ringi sõites ammu mõelnud, miks pole selles linnaosas häid ajaveetmiskohti ning miks peab ta suvel autoga ujuma sõitma, kuigi Karlova linnaosa piirneb Emajõega.

Mullu tegi ta Karlova seltsile ettepaneku rajada Siili tänava kanti uus rand. Tema üllatuseks võtsid seltsi liikmed selle idee avasüli vastu. Veel suurem oli ta üllatus aga siis, kui linnavalitsusest tuli selle mõtte peale vaid üks küsimus: «Kui palju teil maad vaja on?»

Kristel Vask rääkis, et algul oli tema soov, et Sõbra Prisma kandis võiks jõe ääres olla pisike koht, kus end suvel kas või korraks palavuse eest vette kasta. Selgus aga, et kavandatava Siili tänava pikenduse juures on linna jagu oma 200-meetrine kaldariba, mille linnavalitsus oli pikemalt mõtlemata nõus linlaste kasutusse andma.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles