Väikebussilt löögi saanud mootorrattur sai kergemalt viga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Nõlvaku ja Jaama tänava ringristmikul põrkasid 8. aprilli hommikul kokku mootorratas ja väikebuss.
Tartus Nõlvaku ja Jaama tänava ringristmikul põrkasid 8. aprilli hommikul kokku mootorratas ja väikebuss. Foto: Risto Mets

Tartus Räpina maantee alguses juhtus täna hommikul liiklusõnnetus Volkswagen Transporteri väikebussi ja Yamaha mootorratturi vahel.

Lõuna prefektuuri kinnitusel juhtus õnnetus 8. aprillil kella 8.20 ajal Jaama ja Nõlvaku tänava ringristmikul. Esialgsetel andmetel liikus Volkswagen Transporter, mille roolis oli 66-aastane Jüri, mööda Jaama tänavat Räpina maantee suunas. Ringristmikult väljudes sõitis talle ette mootorratas, mida juhtis 18-aastane Kaspar.

Rattur paiskus väikebussiga kokkupõrke järel sõiduteele pikali. Kiirabi viis ta traumapunkti, kust meedikud lubasid ta pärast esmaabi saamist kodusele ravile.

Politsei palub liiklejatel olla ristmikele lähenedes tähelepanelikud ja täita liikluskorraldusvahendite nõudeid. Kui üks sõiduk on juba ringil, tuleb talle anda teed enne, kui oma manöövriga ringile algust tehakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles