Kuidas linnapreili ja sõdur maale kolisid

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

See oli umbes kolm aastat tagasi, kui Riin ja Kristo Org hakkasid vaikselt pidama plaani, et tegelda hobukasvatusega. Nende Riisipere maja krunt oli aga selleks liialt väike, nii et noored asusid lappama kinnisvarakuulutusi üle Eesti, et leida endale mõnusalt suur maakodu.

2013. aasta novembris sai vana kodu müüdud, 1. jaanuaril tulnuks sealt välja kolida, ent uut kodu polnud ikka veel. Viimaks leiti sobiv talu Põlvamaal Kanepi kandis. Kuid oh häda, tegu oli pankrotivaraga, mis läks oksjonile 31. detsembril. Kas riskida ja loota oksjonivõidule, et saaks kohe järgmisel päeval kolimisautole hääled sisse lüüa? Muidugi!

Läks hästi ja toona 25-aastane Riin ja 24-aastane Kristo tegid oma elus otsustava kannapöörde. Üürisid uue kodu lähedale korteri, kuniks talu sai oma kätega elamiskõlblikuks kõpitsetud, ning pidasid siis plaani millalgi tasa ja targu hobusekasvatusega algust teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles