Värskas avati valgustatud suusarada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värska valgustatud suusarada
Värska valgustatud suusarada Foto: Einar Raukepp

Suusasõprade rõõmuks on nüüdseks avatud Värskas valgustatud suusarada, kus on võimalik suusatada nii klassikalises-, kui uisustiilis.



Valgustatud raja pikkuseks on 1,1 km ning rada kulgeb staadioni läheduses. Kaugemalt suusatama tulijad saavad auto parkida Hirvemäe puhkekeskuse või staadioni parklasse. Valgustus töötab argipäeviti kella 21.00-ni ja puhkepäevadel kella 19.00-ni. 


Kogu Tervisekeskuse kompleks koos staadioni rekonstrueerimise, mänguväljakute, skatepargi ja juurdepääsuteedega valmib 2011 aasta juuliks. Töid teostab AS Semuehitus, finantseerijaks on Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Kohalike avalike teenuste arendamise programmist, Kultuuriministeerium, Värska Vallavalitsus ja MTÜ Eesti Terviserajad.


 «Valgustatud ning hooldatud terviserajad on mõeldud kõigile ning annavad hea võimaluse talvemõnude nautimiseks ja tervise parandamiseks», avaldas Värska vallavanem Raul Kudre arvamust.


Suusaraja kaardiga saab tutuvuda aadressil: http://www.verska.ee/doc/suusaskeem.jpg


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles