Politseipatrull ootab väljakutseid raeplatsil

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul pärast üheksat seisis raeplatsil purskkaevu kõrval üks politseibuss. Pärast kella 11 võis sealsamas seismas näha juba kahte politseimasinat. Lõuna prefektuuri kinnitusel seisid patrullpolitseinike ja kiirreageerijate ekipaaž kõrvuti neli-viis minutit.
Eile hommikul pärast üheksat seisis raeplatsil purskkaevu kõrval üks politseibuss. Pärast kella 11 võis sealsamas seismas näha juba kahte politseimasinat. Lõuna prefektuuri kinnitusel seisid patrullpolitseinike ja kiirreageerijate ekipaaž kõrvuti neli-viis minutit. Foto: Margus Ansu, Jüri Saar

Viimastel nädalatel seisab Raekoja platsil purskkaevu juures hommikuti väga sageli politseiauto.

Pärast hiljutist peksmisjuhtumit Küüni tänaval leppisid linnavalitsus ja politseijuhid kokku, et kesklinnas suurendatakse politsei kohalolekut. Kuid kas töötava mootoriga vingu eritav politseibuss ikka peab seisma varahommikul ja päise päeva ajal otse vana hansalinna raekoja ees? Liiatigi jalakäijatele mõeldud alal.

Lõuna prefektuuri patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juht Alvar Pähkel kinnitas, et linnavalitsus on andnud patrullautodele loa liikuda kesklinnas  ka mööda jalakäijateed, et tagada avalikku korda. Eritalituse sõidukil lubab tööülesannete täitmiseks jalakäijate alal seista ja liikuda ka kehtiv kord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles