Karlova kooli solistid laulsid võidukalt rahvusvahelisel konkursil

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontsertmeister Marika Lang (vasakult), Tristan Georg Talur, Henrik Tamm, peaauhinna võitnud Karl-Markus Kaiv ja õpetaja Tiia Puhvel.
Kontsertmeister Marika Lang (vasakult), Tristan Georg Talur, Henrik Tamm, peaauhinna võitnud Karl-Markus Kaiv ja õpetaja Tiia Puhvel. Foto: Erakogu

Tartu Karlova kooli koorikooli solistid noppisid enamiku esikohti rahvusvahelisel laste ja noorte akadeemilise vokaali konkursil, mis toimus Kohtla-Järvel. Lõppkonsert oli pühapäeval Tallinna raekojas.

12–14-aastaste vanuserühmas võitis Tristan Georg Talur, kes sai ka eripreemia musikaalsuse eest. 15–17-aastaste hulgas sai esikoha Henrik Tamm. Ka peaauhind tuli seekord Tartusse – selle võitis Karl-Markus Kaiv.

Nende kõigi juhendaja on Karlova kooli õpetaja Tiia Puhvel, kes tunnistati konkursi parimaks pedagoogiks. Lauljaid saatis kontsertmeister Marika Lang.

Konkursil osales 34 noort lauljat Eestist, Venemaalt, Valgevenest ja Aserbaidžaanist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles