Tulevased gümnasistid panid oma teadmised proovile

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Reiniku koolis õppiv Gerda Jõks (esiplaanil) ja Luunja keskkooli õpilane Riian Rõuk ootasid eile Hugo Treffneri gümnaasiumis pingsalt Tartu esimeste ühiskatsete algust.
Mart Reiniku koolis õppiv Gerda Jõks (esiplaanil) ja Luunja keskkooli õpilane Riian Rõuk ootasid eile Hugo Treffneri gümnaasiumis pingsalt Tartu esimeste ühiskatsete algust. Foto: Sille Annuk

Pool tundi enne keskpäeval algama pidanud ühiskatsete algust oli Hugo Treffneri gümnaasiumi fuajee tavatult vaikne ja rahvavaene.

Aeg-ajalt astus üle ukseläve mõni sisseastuja, mõnel neist olid ka vanemad kaasas, kes julgustavalt lapsele õlale patsutasid ja lubasid kohe peale katseid helistada.

Kooli õppealajuhataja Aime Punga teatas rõõmsalt, et ega seekord sisseastujate järjekorda tekigi, kuna tänavu on katsed lihtsalt niivõrd hästi korraldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles