Kulturismivõistlus pöördus tagasi juurte juurde

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti lahtised karikavõistlused kulturismis. Bikini fitness.
Lõuna-Eesti lahtised karikavõistlused kulturismis. Bikini fitness. Foto: Margus Ansu

Esialgu algajatele kulturistidele esimese lavakogemuse saamiseks loodud Lõuna-Eesti lahtised karikavõistlused paisusid viimastel aastatel nii suureks, et korraldajad otsustasid pöörduda tagasi võistluse algse eesmärgi juurde.

Niisiis on järjekorras kaheksandad Lõuna-Eesti lahtised karikavõistlused kulturismis ja fitnessis mõeldud taas ainult neile, kes pole varem neil aladel võistelnud. Sellest hoolimata tõotab 9. aprillil peetav üritus tulla üsna suur. Kirja on end pannud 42 osalejat.

Võistluste ühe korraldaja Imre Vähi sõnul tuleb võistlus kindlasti väga huvitav, kuna uustulnukate vorm on kõigile suureks üllatuseks. Kes millisele kohale tuleb, on võimatu ennustada, sest ainult heast vormist ei piisa, kui sportlane ei oska üldse poseerida.

Võisteldakse klassides juunioride bikini fitness, juunioride bodyfitness, naiste bikini fitness kuni 166 cm, naiste bikini fitness +166 cm, naiste bodyfitness +163 cm, juunioride rannafitness, meeste rannafitness, noorte kulturism, juunioride kulturism, meeste +175 cm klassikaline kulturism.

Kaalumine-registreerimine algab 9. aprillil kell 11, võistluste algus on kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles