Kristjan Tiirik: kolm punkti ja taga null - mida hing veel tahta oskab!

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka mängijad ja fännid võivad meistriliiga esimeste mängudega rahul olla.
Tammeka mängijad ja fännid võivad meistriliiga esimeste mängudega rahul olla. Foto: Kristjan Teedema

Tartu JK Tammeka hooaeg on saanud ilusa alguse: kui avavoorus võideldi välja 2:2 viik Narva Transiga, siis täna võeti kolm võidupunkti, kui Annelinna kunstmurustaadionil alistati Paide linnameeskond 2:0.

Kui reedeses matšis Transi vastu ei saanud tartlased mängu esiti kuidagi käima, siis tänane esitus oli algusest peale märksa südikam ning võimaluste poolest võinuks võiduskoor suuremakski kujuneda.

Kohtumise avavärava lõi vanameister Kristjan Tiirik, kui realiseeris 22. minutil Rasmus Tautsi hea eeltöö. Mõned minutid varem oli Tiirik jätnud kasutamata hiilgava võimaluse, kui ei suutnud mõnelt meetrilt puuri saata Tristan Koskori suurepärast tsenderdust.

Teisel poolaja kümendal minutil duubeldas Martin Jõgi väljakuperemeeste eduseisu. Seejärel üritas Paide liine kõrgemale tõsta, mis tekitas Tammekale aga rohkelt vasturünnakuvõimalusi. Paraku ei suutnud ei Martin Miller, Koskor ega Tiirik tekkinud suurepäraseid võimalusi väravaks vormistada. Et aga ka Paide meeste sihik jättis paremat soovida, võttis kodumeeskond ikkagi 2:0 võidu.

Kristjan Tiirik kohtumise järel kasutamata võimalusi siiski taga nutma ei jäänud ning oli meeskonna esitusega äärmiselt rahul.

«Arvestades eelmist hooaega ja meie ebaedu, siis võime hooaja algusega täielikult rahul olla. Transi vastu oli raskem, aga saime võitlusliku viigi kätte. Täna tahtsime meie rohkem ja see väljendus ka resultaadis, poisid võitlesid ilusti lõpuni,» tunnustas 33-aastane poolkaitsja nooremaid kolleege.

Ta lisas, et realiseerimine võinuks tõepoolest parem olla, kuid alati ei saagi kõik õnnestuda. «Taga null ja kolm punkti kodus - mida hing veel tahta oskab!» võttis Tiirik pidevas vihmasajus kulgenud mänguõhtu kokku.

Kahe vooruga kogutud neli punkti annavad Tammekale hetkel tabelis teise koha. Sama palju punkte on ka FC Floral, kuid tänu paremale väravate vahele on tabeli esimesel real valitsev meistermeeskond.

Kolmandas voorus kohtub Tammeka võõrsil FC Infonetiga, kes peab oma teise vooru kohtumise homme. Avamatšis alistas Infonet tulemusega 2:0 Paide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles