Vanemuine korraldab jõulujärgse piletisaju

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise teatrimaja Tartu kesklinnas.
Vanemuise teatrimaja Tartu kesklinnas. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kohe pärast pühi, 27.-30. detsembrini korraldab Vanemuise teater soodusmüügi kõigile oma etendustele, mis jõuavad lavale uuel aastal kuni maikuu lõpuni.


Piletisaju ajal saab teatripääsmeid hankida tavapärasest oluliselt soodsamalt. Lisaks on igal Piletisaju päeval erinev ja eriti soodne päevapakkumine, mis on saadaval ainult Vanemuise teatri suure maja kassas.

«Vanemuise piletisajul kehtib loogika, et mida pikemalt sa oma teatriskäiku ette planeerid, seda soodsam pilet sulle on,» ütles pressiesindaja vahendusel Vanemuise reklaami- ja müügiosakonna juht Ave Svarts.

Etenduste soodushinnad kehtivad nii Tartus Vanemuise teatrimajades, Tallinnas Solarises kui ka mujal Eestis toimuvate Vanemuise külalisetenduste puhul. Varem tehtud piletibroneeringutele soodustus siiski ei laiene. Samuti ei kehti piletisaju ajal muud soodustused nagu näiteks pensionäridele, õpilastele või tudengitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles