Arg hulgus keeldub võileivast ja kotletist

Vilja Kohler
, reporter, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seda teadmata kodakondsuse ja päritoluga ilusat puhtatõulist krantsi nähti Piirissaarel esimest korda ringi jooksmas reedel, 5. veebruaril. Alles päevi hiljem õnnestus temast foto teha.
Seda teadmata kodakondsuse ja päritoluga ilusat puhtatõulist krantsi nähti Piirissaarel esimest korda ringi jooksmas reedel, 5. veebruaril. Alles päevi hiljem õnnestus temast foto teha. Foto: Vitali Trots

Piirissaare rahvas praegu kodusaarelt naljalt suurele maale ei pääse, ühendust pole. Küll aga pääses hiljuti saarele kutsumata külaline, tore koer, kes teeb kohalikud nõutuks.

Esimest korda nägid Piirissaare Piiri, Tooni ja Saare küla elanikud saarele ilmunud isast segaverelist koera reedel, 5. veebruaril. Kasukat ilmestava rebasekarva karva tõttu hakati teda kutsuma Rõžikuks.

Paraku pole kohalikel pingutustest hoolimata õnnestunud külalisega kontakti luua. Nii on selgusetu koera retke eesmärk ja seegi, kas ta mõistab eesti või vene keelt ehk kas tema peremeest otsida Eestist või Venemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles