Muusikud annavad Skype-kontserdi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype'i logo
Skype'i logo Foto: Skype

Tartus Heino Elleri muusikakoolis luuakse homme kell 18 virtuaalne sild esitusele tulevate teoste autoritega läbi Skype'i ja video.


Esineb Elleri Uue Muusika Ansambel kaasaegse kammermuusika klassist, juhendajaks Monika Mattiesen. Kavas on Vasks, Cage, Andriessen, Takemitsu, Britten, Messiaen, Tally, Pärt, Vihmand, Vähi, Kuulberg ning E. Mägi, teatas Elleri kool.

Monika Mattiesen töötab Elleri kooolis kaasaegse kammermuusika õpetajana alates sellest õppeaastast. Novembris korraldas ta Arvo Pärdi autoriõhtu, kus esinesid Kadri-Ann Sumera, Elleri Uue Muusika Ansambel ja Elleri Keelpillikvartett ning näidati katkendeid Dorian Supini dokumentaalfilmist «24 prelüüdi ühele fuugale».

Skype-kontsert on põnev väljakutse ka kooli tugisüsteemile, sest peame tagama tehnilised lahendused, selgitas kooli haldusjuht Peeter Illak. «Päris huvitav oli kõike katsetada ja proovida. Loodame, et kontserdi ajal sujub kõik kenasti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles