Rockil ei jää üle muud kui ainult võita

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodus jäi Tartu Rock Lukoil Academicule  alla 72:80. Homme tuleb kindlasti võita. 
Pildil Giorgi Tsintsadze ja Kaspars Kambala.
Kodus jäi Tartu Rock Lukoil Academicule alla 72:80. Homme tuleb kindlasti võita. Pildil Giorgi Tsintsadze ja Kaspars Kambala. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

«Sellist talve ei ole nagu Eestis, suhteliselt must maa,» kirjeldas TÜ/Rocki peatreener Indrek Visnapuu, veidi aega tagasi Bulgaariasse jõudnuna sealset ilma. «Null või natuke miinuskraade ja veidi lund.»

TÜ/Rocki korvpallinädal tuleb äärmiselt põnev. Rocki eurosarja kohtumine võõrsil saab olema sama otsustav kui Kalev/Cramo võõrustamine Balti korvpalliliigas.

Tartu Ülikool/Rock võttis eelmisel nädalal võidu Lugano vastu ning tagas endale teoreetilise võimaluse FIBA EuroChallenge C-alagrupist edasi pääseda.

Algaval nädalal peab Rock oma teooriat tõestama ja selle praktikas ellu viima, sest hetkel on alagrupis võimalik veel igal meeskonnal edasi pääseda. Alagruppi juhivad Sofia Lukoil (3 võitu ja 1 kaotus), Lissaboni Benfica (3 võitu ja 1 kaotus). TÜ/Rockil ja Lugano Basketil on üks võit ja 3 kaotust. Vooru lõpuni on kõikidel meeskondadel jäänud kaks kohtumist.

«Nüüd võib ära unustada teisest-neljanda-kohani-surnud-ringi teooria, nüüd tuleb järelejäänud mängud võita, kui tahame edasipääsulootust omada,» ütles Visnapuu, «lootust, et kahe võiduga edasi saab enam ei ole.»

Sofiasse sõideti kümne mängijaga. Koju jäid Asko Paade, Rain Raadik, Kristjan Evart ja Joonas Järveläinen.

Eluliselt tähtis väliskohtumine Lukoil Academicu ja TÜ/Rocki vahel peetakse homme, teisipäeval, 14. detsembril kell 18. Kohtumise statistikat saab jälgida www.fibaeurope.com lehelt, ülekande teeb mängust ka SportTV.ee.

Laupäeval kell 19 kohtub Tartu Ülikool/Rock kodus BC Kalev/Cramoga. Kahe rivaali vastasseisu pingestab asjaolu, et tegemist on hooaja esimese omavahelise kohtumisega, mis läheb Balti korvpalliliiga arvestusse. TÜ/Rock on Balti liiga tabelis hetkel 17 punktiga 5. ja Cramo 15 punktiga 7. kohal. Nädalavahetusel mängis Kalev/Cramo VTB liigas Himkiga. Kuigi tallinlased said suureskoorilise kaotuse, näitasid head mängu Joosep Toome, Rait Keerles ja meeskonna mõlemad leegionärid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles