Suurem osa sulgpalliturniiri auhindadest jäeti Tartumaale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil U-13 tüdrukute üksikmängus paremalt Ramona Üprus (TÜASK) ja Catlyn Kruus (Triiton).
Pildil U-13 tüdrukute üksikmängus paremalt Ramona Üprus (TÜASK) ja Catlyn Kruus (Triiton). Foto: Erakogu

Laupäeval peeti Tartu ülikooli spordihoones Eesti sulgpalli noorte GP-sarja V etapp, kus osales 150 sportlast Lätist ja Eesti erinevatest klubidest.

Võitjad selgitati viies vanuseklassis ja viies mänguliigis. Kokku peeti 14 sulgapalliväljakul 279 kohtumist kogusummaga 24 750 punkti, loetles peakorraldaja Heiki Sorge. Võistlust korraldas Tartu ülikooli akadeemiline spordiklubi.

U-19 vanuseklassis võitsid üksikmängud Kati-Kreet Marran (Nõo SK) ja Niks Podosinoviks (Riia). Tüdrukute paarismängus võitsid üllatuslikult Karolin Kardmaa (TÜASK) ja Editha Schmalz (TSK), poiste paarismängus Mikk Õunmaa/Matis Kaart (Triiton) ning segapaarismängus Mikk Õunmaa/Sigrid-Laura Moora (Triiton/TÜASK).

U-17 vanuserühma üksikmängude esikohad võitsid sulgpalliklubi Triiton mängijad Artur Ajupov ja Karina Seero. Paarismängude kõrgeimad kohad läksid Karina Seerole ja Victoria Sulbile (Triiton) ning Aleksander Bazanovile ning Klaus Erik Kruusile (TSK).

U-15 vanuseklassis võitsid üksikmängudes Markus Kivistik (TSK) ja Victoria Sulbi (Triiton). Tüdrkute paarismängu eskoha võitsid Laura Martinson ja Mariliis Pärn (Triiton), poiste paarismängus võidutsesid Mark Lepnjov (Triiton) ja Kevin Narusk (Nõo SK), ning segapaarismängus Artus Ajupov ja Victoria Sulbi.

Vanuserühmas U-13 võitlesid üksikmängudes esikohad välja Ramona Üprus (TÜASK) ja Rannar Zirk (Nõo SK). Paarismängudes võitsid Catlyn Kruus/Johanna-Violet Meier (Triiton) ja Gregor Rämma/(Villy Hendrik Uibo (Triiton/Nõo SK).

Kõige nooremas, U-11 vanuseklassis, võitsid Jaana Seero ja Hannes Hani (Triiton).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles