Tartlane on uus Eesti meister sportkeeglis

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskel Runnar Lindepuu
Keskel Runnar Lindepuu Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel leidsid Tallinna lähistel asuvas Rae keeglisaalis aset Eesti lahtised individuaalsed meistrivõistlused sportkeeglis. Meistriks krooniti Tartu keegliklubist Runnar Lindepuu. 

Lindepuu võitis kuldmedali ja oma esimese individuaalse Eesti meistritiitli tulemusega 1913 kurikat. Meeste arvestuses tuli teiseks Ain Kivirand (KK Pinpin) 1880 ning kolmandaks Kaido Kirs (KK Tallinn) 1879 kurikaga.

Naiste arvestuses võidutses staažikas Urve Piksar (KK Pinpin), kes edestas napi eduga konkurente ja võitis Eesti meistritiitli tulemusega 898 kurikat. Hõbemedal läks Heret Otsale (KK Reval) 895 ja kolmanda kohe sai Marian Saarele (KK Reval) 892 kurikaga.

Noorte U14 võistlusklassis tuli Eesti meistriks Harry Aus. U18 parimad olid Joosep Roots ja Johanna Martinson ning harrastajate võistlusklassis pälvis võidu Marek Sööt.

Meesseenioride (50+) parimad selgitati eelvoorude tulemuste põhjal ning Eesti meistriks tuli Ain Kivirand tulemusega 939 kurikat. Naisseenioride arvestuses võitis Urve Piksar 455 kurikaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles