Lampide põlemise südapäeval põhjustasid vandaalid

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kesklinnas põlevad päise päeva ajal tänavavalgustid. Nende väljalülitamist takistab tehniline probleem, mis on arvatavalt tekitatud lõhkumisega.
Tartu kesklinnas põlevad päise päeva ajal tänavavalgustid. Nende väljalülitamist takistab tehniline probleem, mis on arvatavalt tekitatud lõhkumisega. Foto: Kristjan Teedema

Juba teist päeva säravad nii raekoja taga kui ka Toomemäel tänavavalgustuslambid. Tartu linnavalitsuse linnamajanduse osakonna spetsialisti Sven Ilvese sõnul ei põleta linn valgusteid keset päeva sugugi omal tahtel.


«Alles eelmisel nädalal vahetasime ära hulga kupleig ning see läks maksma kenakese summa. Nüüd on vandaalid ilmselt jälle tegutsenud,» tõdes Ilves.

Tema hinnangul ei saa tegemist olla mingi loomuliku rikkega, sest elektrikud vaatasid kogu süsteemi üle alles eelmisel nädalal. Põhjus peab olema lõhkumistes. Mis täpselt katki on, seda alles otsitakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles