Piltuudis: pakaselisel Jõgeval mängiti Kerese auks malet tänavaväljakul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva linnapea Aare Olgo (paremal) ja Jõgeva vallavolikogu esimees Tiit Lääne pidasid rohkem kui 20-raadise pakasega maha maleturniiri, mis lõpetati viigiseisul.
Jõgeva linnapea Aare Olgo (paremal) ja Jõgeva vallavolikogu esimees Tiit Lääne pidasid rohkem kui 20-raadise pakasega maha maleturniiri, mis lõpetati viigiseisul. Foto: Marge Tasur

Külmalinnas Jõgeval tegi suurmeister Paul Kerese 100. sünniaastapäeva tähistamise erakordseks rohkem kui -20 kraadi juures mängitud tänavamalematš, kus kohtusid Jõgeva linnapea Aare Olgo ja Jõgeva linnavolikogu esimees Tiit Lääne.

Valgete nuppudega mänginud Lääne ja mustad valinud Olgo leppsid sõbraliku viigiga. "Külma ilmaga maletamine mõjus justkui füüsiline sport," lausus Linnapea Aare Olgo. Vallavolikogu esimees ja spordiloolane Tiit Lääne leidis, et eriliselt krõbeda külmaga väljas mängitud malemäng läheb kindlasti maailma spordiajalukku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles