Linna turundusjuhi konkurss venib

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu raekoda
Tartu raekoda Foto: Margus Ansu

Novembris kuulutas Tartu linn välja turundusjuhi konkursi, et leida lennukate ideedega inimene, kes asuks koostama linna turundusstrateegiat ja seda ellu viima ning juhiks kogu siinset turismivaldkonda. Konkursiga sobivat inimest esialgu leida ei õnnestunud.

Konkursi tingimuste järgi pidi otsitav inimene olema kodus nii rahvusvahelise turunduse, juhtimise kui koostöö alal ning siiralt huvitatud Tartu ja Lõuna-Eesti elanike heast käekäigust.

Tartu linna avalike suhete osakonna juhataja Indrek Mustimets tõdes, et tähtajaks esitas oma kandidatuuri paarkümmend inimest, kellest pääses vestlusele viis. Sobivat turundusjuhti nende seast leida ei õnnestunud.

«Lähipäevil otsustame, mis saab edasi,» märkis Mustimets. Ta selgitas, et praegu pole veel paika pandud, kas kuulutada välja uus konkurss või osta teenust sisse.

Osakonnast kaotati aasta lõpus kaks ametikohta. Mustimetsa kinnitusel kaotati osakonnast teenistused ja paarist inimesest tuli ka loobuda. Koondati maine- ja turismiteenistuse juhataja Karmen Viikmaa. Meediaspetsialist Raul Veede lahkus omal soovil, lisas Mustimets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles