Tammeka legend esindab meeskonda ka uuel hooajal

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Tiirik valiti lõppenud hooajal fännide poolt Tammeka parimaks mängijaks.
Kristjan Tiirik valiti lõppenud hooajal fännide poolt Tammeka parimaks mängijaks. Foto: Margus Ansu

Tartu Tammeka fännid võivad kergendatult hingata: klubis pea  elava legendi staatuse saavutanud Kristjan Tiirik esindab meeskonda ka uuel hooajal.

Augusti lõpus 33-aastaseks saanud ründav poolkaitsja ei osanud veel pärast novembrikuiseid üleminekumänge öelda, kas jätkab Premium liiga tasemel mängimist ka uuel hooajal, kuid nüüd on liisk langenud ning Tartu vutisõbrad saavad Tiirikut platsil näha ka 2016. aastal.

«Võib nii öelda küll,» kinnitas kahel viimasel hooajal Tammeka fännide poolt hooaja parimaks mängijaks valitud Kristjan Tiirik, et jalgpallisaapaid ta varna riputama ei hakka.

Tiiriku sõnul sai otsuse tegemiseks määravaks asjaolu, et isiklikus plaanis läks lõppenud hooaeg igati normaalselt, vigastused ei kimbutanud ning ta suutis meeskonnale kasulik olla.

«Vaadates ka algava hooaja poole, siis näen, et suudan meeskonda jätkuvalt aidata ning kui see võimalus on, siis miks mitte,» lisas lõppenud hooajal meistriliigas Tammeka parimana 10 väravat kõmmutanud vutimees.

Küll nentis Kristjan Tiirik, et homme algaval Aastalõputurniiril teda Tammeka ridades mängimas ei näe, kuna pika hooaja järel vajas keha pikemat puhkust ning suure vigastuseohu tõttu ta Tallinnas platsile ei lähe. Ta märkis, et on hoidnud end puhkuse ajal vormis squash`i mängides, kuid koos meeskonnaga teeb ta esimese pallitreeningu alles täna. «Las seal mängivad noored,» muigas Tiirik Aastalõputurniirist kõneldes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles