Berliini maratoni finišis täitus lapsepõlveunistus

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Keegi teine ei tea ju sinu emotsiooni, seda, kui palju pidid pingutama, et mitte rajalt kõrvale astuda. See tõstab osalusmedali väärtuse kõrgemaks,» ütleb tänavu Berliini maratoni joostes oma unistuse täitnud Renno Rehtla.
«Keegi teine ei tea ju sinu emotsiooni, seda, kui palju pidid pingutama, et mitte rajalt kõrvale astuda. See tõstab osalusmedali väärtuse kõrgemaks,» ütleb tänavu Berliini maratoni joostes oma unistuse täitnud Renno Rehtla. Foto: Erakogu

Renno Rehtla nägi lapsena telerist lõiku Berliini maratonist ja sestpeale oli tal unistus – sõprade meelest küll pisut hullumeelne – kunagi ka ise Berliinis maratoni joosta. Eesmärk on tänavu täidetud ja kas see oligi  hullumeelne, küsis ta.

«Berliini maraton on väikesest peale olnud kinnisidee. Just Berliinis maratoni joosta,» sõnas Rehtla. «Sinna on palju tahtjaid, raske on jalga ukse vahele saada, aga sel aastal sain ja siis mõtlesin, et jooksen ära ka. Jooksingi.»

Rehtla on lapsest saati spordiga sina peal olnud. Teinud erinevaid alasid, viimasel ajal on peamine olnud lauatennis. Selles on ta Eesti edetabelis 280. kohal. Jooksmises on ta pehmelt öeldes harrastaja, rahvasportlane, nagu ta ise end määratleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles