Noored näitlejad lennutavad lapsed päikselisse Indiasse

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui postkasti potsatas  kiri, mis kutsus korraks ära hallilt ja külmalt Eestimaalt otsima Indiast padjatäit  päikest, et sellega kõigi elusolendite südant soojendada, näis see olevat pakkumine, millest tuleb tingimata  kinni haarata.

Teatri Must Kast uus lastelavastus «Padjatäis päikest» esietendus läinud pühapäeval pisikeses ja intiimses Uue Teatri proovisaalis, kus lava ja pealtvaatajad olid nii tihedalt üksteisega põimunud, et suurtel patjadel istuv publik tundis end etenduse arenedes üha rohkem koos näitlejatega kuumas Indias olevat.

Indiasse otsustasid minna kolm last – Liina, Anna ja Priit –, et tuua maailma kõrgeima mäe tipust Liina emale veidigi päikest, et ta südant soojendada. Liinale ei piisanud ühestki põhjendusest, millega sõbrad üritasid teda maa peale tuua, et püsida kodus ja hoida kinni reeglitest, mida suured inimesed on lastele ette kirjutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles