Linlased reostavad süüdimatult Tartut

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soinaste ja Raja tänava ristmikule tuuakse aiajäätmeid hoolimata sellest, et püsti pandud silt seda keelab. Linn on sel sügisel maksumaksja raha eest sealt prügikotte ära viia lasknud juba neljal korral.
Soinaste ja Raja tänava ristmikule tuuakse aiajäätmeid hoolimata sellest, et püsti pandud silt seda keelab. Linn on sel sügisel maksumaksja raha eest sealt prügikotte ära viia lasknud juba neljal korral. Foto: Margus Ansu

Kuidagi ei taha eestlased loobuda nõukogudeaegsest suhtumisest, et las keegi teine koristab meie järel. Linn koristabki, kuid selleks kulub vähemalt 20 000 eurot meie endi raha.

Jutt puudutab igasügist lehekoristust, kus linn annab kinnistuomanikele kilekotte, et inimesed saaksid ära koristada krundiga piirnevad kõnniteed ja puudealused. Hiljem viib linn omal kulul lehekotid minema.

Osa linlasi on aga pähe võtnud väärarusaama, et oma aiast kokku riisutud lehed ja sodi võib samuti neisse kohtadesse viia või lausa suvalises kohas tänava äärde kuhjata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles