Burgerisabas trüginu süüdistab taksojuhti allaajamises

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonaldsi logo.
McDonaldsi logo. Foto: SCANPIX

Tartus McDonalds’i drive-in järjekorras autodest ette trüginud neiu väidab, et tema taga seisnud taksojuht sõitis kättemaksust ta jalast üle.

18-aastane naine oli nädalavahetusel Tartus peolt tulles purjakil ja trügis kiirsöögikohas autode järjekorrast ette. Tüdruk väidab, et just seepärast sõitis Tartu taksojuht meelega tema jalast üle.

Naine rääkis, et algul nõudsid taksojuht ja tolle kolm reisijat, et ta eest tuleks, kuid lõpuks sõitis juht talle jala peale. «Üks hetk vaatasin nende poole ja siis lihtsalt see taksojuht sõitis mulle otsa,» kirjeldas tüdruk. «Ma kukkusin pikali, siis ta sõitis mulle jala peale, oli mul jala peal ja ise ainult naeris, vaatas mulle otsa ja naeris.»

Naise väitel jäi auto seisma, kui tema jalg ratta all oli. «Mul oli jalg ju täiesti pahupidi seal all,» meenutas ta. Seda, kui pikalt ta jalg auto all oli, ei oska neiu enam öelda. Lõpuks sõitnud takso lihtsalt minema.

20 aastat ilma ühegi rikkumiseta taksojuhi ametit pidanud mees pole neiu jutuga sugugi päri. Tema väitel liikus auto vaid mõned sentimeetrid, mille peale tüdruk pikali viskus ja hüsteeriliselt karjuma hakkas. «Rattast oli seal kõik väga kaugel ja mina talle otsa ei sõitnud,» ütles mees. Siis aitas sõber neiu püsti ning taksojuhi poole ei pöördunud keegi, kirjeldas ta.

Loo muudab kahtlaseks see, et traumapunktis määrati neiu vigastuseks muljumine, kuid suure takso alla jäädes oleks ta tõenäoliselt pidanud luumurru saama. Lisaks on haiglast saadud paberil kirjas, et tüdruk oli alkoholijoobes ja tasakaaluhäiretega.

Tartu taksojuht Erik Rosenthal ütles juhtumit kommenteerides, et ei usu, et tema kolleeg tüdruku alla ajas. «Arvestades selle kolleegi staaži ja tema olekut, ma usun kindlasti, et see tütarlaps oli silmnähtavalt purjus ja ta kukkus seal kindlasti ise,» ütles ta.

Politsei on praeguseks osapooltega vestelnud, menetlust alustanud ja kogub tõendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles