Teelt välja sõitnud juht pani auto juurest putku

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülenurme vallas sõitis 9. novembri õhtul teelt välja BMW, mille juhti pole kindlaks tehtud.
Ülenurme vallas sõitis 9. novembri õhtul teelt välja BMW, mille juhti pole kindlaks tehtud. Foto: Politsei

Esmaspäeva hilisõhtul juhtus Tartumaal liiklusõnnetus, kus esialgsetel andmetel ei saanud keegi vigastada. Küll aga muudab juhtunu omapäraseks see, et siiani pole teada, kes autot juhtis.

Lõuna prefektuuri kinnitusel teatati politseile liiklusõnnetusest Ülenurme vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee 144. kilomeetril õhtul kella 22.45 ajal. Esialgse info järgi kaotas Tartu poolt Elva suunas sõitnud sõiduauto BMW juht vasakkurvis sõiduki üle kontrolli ning libises teelt välja haljasalale.

Avarii järel põgenes sõiduki juht sündmuskohalt ja tema isik on veel tuvastamisel, lisas prefektuur. Liiklusõnnetuse käigus sai sõiduk kahjustusi ja purunes ka sõidutee ääres seisnud plastikust helkurpost.

Lõuna päästekeskus lisas omalt poolt, et Tõrvandi vabatahtlikud päästjad kõrvaldasid avariipaigal süttimisohu. Hiljem auto teisaldati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles