Kitarristi asendab juhataja ametikohal kitarrist

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elleri kooli rütmimuusika osakonna senine juhataja Oleg Pissarenko (37, vasakul) ja uus juhataja Ain Agan (56) on kitarristid, kelle loomingut nii esitaja kui ka heliloojana on salvestatud mitmel plaadil. Ainult nende kahe lood ja mängu jäädvustas CD «A2O» aastal 2010.
Elleri kooli rütmimuusika osakonna senine juhataja Oleg Pissarenko (37, vasakul) ja uus juhataja Ain Agan (56) on kitarristid, kelle loomingut nii esitaja kui ka heliloojana on salvestatud mitmel plaadil. Ainult nende kahe lood ja mängu jäädvustas CD «A2O» aastal 2010. Foto: Urmas Volmer

IDeeJazzi peakorraldaja,  Elleri kooli rütmimuusika osakonna looja ja juhataja Oleg Pissarenko teatas  festivali viimast päeva sisse juhatades, et on esitanud avalduse osakonnajuhataja ametist lahkumiseks. Uus  juhataja on Ain Agan.

Ain Agan juhatab Elleri kooli rütmimuusika osakonda alates novembrist ning asus samal ajal ühtlasi pop-džässkitarri eriala õpetaja ametisse.

Kümneminutilise pausi ajal festivalikavas rääkis Oleg Pissarenko Tartu Postimehe lugejatele mõeldes, et tema otsus lahkuda osakonna eesotsast oli põhjalikult kaalutletud ja küpses mitme aasta kestel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles