Äärekivide allalaskmine jäi toppama

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üles kaevatud kõnnitee Tähe ja Vaba tänava ristmikul.
Üles kaevatud kõnnitee Tähe ja Vaba tänava ristmikul. Foto: Mari-Liis Pintson

Paar nädalat tagasi Tähe tänava kahel ristmikul üles kaevatud kõnniteede kaevikud on tänaseks küll killustikuga täidetud, ent asfaltimiseni pole asi siiski jõudnud, kuigi täna on tööde valmimise tähtaeg.

Tartu linnavalitsuse teedeteenistuse jalg- ja jalgrattateede peaspetsialist Mihkel Vijar tõdes, et kõnnitee äärekivide allalaskmisega alustati Tähe ja Vaba tänava ning Tähe ja Sõbra tänava ristmikel oma kaks ja pool nädalat tagasi. Linn on töö venimise peale teinud ehitajale suulisi märkusi, üksikud pahased kodanikud on omakorda hurjutanud linna ja ehitaja on andnud uusi lubadusi tähtaegade osas.

Linna andmeil on tööde teostaja Roadwest OÜ. Ettevõtte juhataja Asko Vester rääkis Tartu Postimehele, et nemad on omakorda tellinud töö alltöövõtjalt, Rarex Ehitus osaühingult, kel on töö lõpetamisega olnud probleeme. Vester lisas, et selleks probleemiks oli mitu samaaegset objekti, mistõttu jäid Tähe tänava ristmikud lõpetamata.

Peale lahti kaevamist haigutasid nende ülekäiguradade ääres mõnda aega kaevikud. Vesteri sõnul tegi ta alltöövõtjale sellekohase märkuse, kui see info temani jõudis. Nüüdseks on kaevikud täidetud killustikuga, ent tööde valmimiseni peavad jalakäijad ja ratturid seal siiski tavapärasest ettevaatlikumad olema.

Tartu Postimehe kõne järel sai Vester alltöövõtjalt lubaduse, et poolik töö viiakse lõpule homme õhtuks. Ta lisas, et mujal Tartu linnas on Rarex Ehitus äärekivide allalaskmisega valmis saanud ja linn on selle tööga rahule jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles