Maaülikool mängib korvpalli rahvusvahelises liigas

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaülikooli korvpallimeeskonna peatreener Esko Tõnisson (pildi keskel rohelises) loodab, et nädalavahetusel peetav ISBLi turniir lõppeb Tartule hästi ning meeskonnal õnnestub jõuda oma alagrupis kahe parema hulka. Esimese mängu peavad maaülikooli kossumehed homme.
Maaülikooli korvpallimeeskonna peatreener Esko Tõnisson (pildi keskel rohelises) loodab, et nädalavahetusel peetav ISBLi turniir lõppeb Tartule hästi ning meeskonnal õnnestub jõuda oma alagrupis kahe parema hulka. Esimese mängu peavad maaülikooli kossumehed homme. Foto: Margus Ansu

Tartu korvpall astub eeloleval nädalavahetusel suure sammu edasi, kui maaülikooli korvpallimeeskond peab oma esimesed mängud rahvusvahelises üliõpilasliigas ISBL.

Maaülikooli korvpallimeeskonna peatreeneri Esko Tõnissoni sõnul said nad ISBLi kutse pärast seda, kui olid sel suvel saanud üliõpilaste Euroopa meistrivõistlustel Sloveenias kuuenda koha.  

«Liiga esindaja nägi meie mänge ning küsis, kas me oleksime huvitatud osalemisest. Kuna TTÜ juba mängib seal, siis saanuks nad teise Eesti võistkonna juurde,» meenutas Tõnisson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles