Toomkirik suletakse rahvale pooleks aastaks

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ muuseumi arendusjuht Mairo Rääsk ja projektijuht Maris Meus näitavad, et muuseumi varakambri seina tuleb evakuatsiooniteede rajamiseks teha suur auk.
TÜ muuseumi arendusjuht Mairo Rääsk ja projektijuht Maris Meus näitavad, et muuseumi varakambri seina tuleb evakuatsiooniteede rajamiseks teha suur auk. Foto: Kristjan Teedema

Järgmise kuu algusest  kuni aprilli lõpuni on Tartu ülikooli muuseum toomkirikus külastajatele remondi tõttu suletud. Poole aastaga muudetakse hoone päästeameti nõuetele vastavaks ning lisaks läbib muuseum uuenduskuuri.

Remondi ajal ei saa külastada TÜ muuseumi näitusesaale, toompoodi, rentida muuseumi ruume ega kasutada muuseumi kogusid, mis asuvad Lossi 25 hoones.

Poolt aastat kasutatakse eelkõige erinevate evakuatsioonialade ning väljapääsude loomiseks, tuletõkkeuste paigaldamiseks ja ka küttesüsteemi uuendamiseks ning elektritöödeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles