Tartu kaubanduskeskuses jalutas noaga kotivaras

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna kella poole kuue ajal õhtul teatati G4S Elva patrullile, et ühest Elva baarist on mõni aeg tagasi varastatud naisterahva käekott koos rahakotiga ning varas on juba lahkunud.

Varguse toime pannud mees viibis samal hetkel ühes Tartu kaubanduskeskuses, kus teda märkas baariomaniku tuttav. G4S Elva patrulltöötaja teavitas varga asukoha Tartu patrullile, kes leidis käekoti võtnud mehe kirjelduste järgi üles, teatas G4Si kommunikatsioonijuht Reigo Raja.

Kahtlustatav jalutas kaubanduskeskuses käes nn ehitaja nuga, mille tupe oli mees peasissekäigu ees prügikasti visanud. Mehe käitumine oli agressiivne ja väljakutsuv, kuid kedagi ründama ta õnneks ei hakanud.

Turvatöötajad andsid mehele korralduse nuga maha panna ja pärast paari korraldust ta seda ka tegi. G4S turvatöötajad pidasid mehe kinni. Kuna isik käitus agressiivselt ja ebaadekvaatselt, siis kasutati kinnipidamisel käeraudu.

Politsei saabudes tunnistas kinnipeetud mees kotivarguse üles ja nimetas koha, kuhu oli tühjendatud koti sisu ja rahakoti visanud.

Sündmuse menetlemisega tegeleb edasi politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles