Pildimängu võitis tallinlane

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eduard Wiiralti «Jutlustaja» (lito, 1932, 74 x 47 cm).
Eduard Wiiralti «Jutlustaja» (lito, 1932, 74 x 47 cm). Foto: Repro

Keskpäeval avaldasime siin ühe kunstiteose repro, kuid nii, et kogu pildist oli avatud vaid üks väike osa. Tund hiljem avasime teise, seejärel kolmanda jne. Nüüd avasime kogu teose. Juba alguses andsime teada, et üks kunstisõber kolme esimese hulgast, kes arvab ära teose autori ning teatab sellest meie toimetusele meilitsi tartu@postimees.ee, on mängu võitja. Loosimisel osutus selleks tallinlane Joel Leis.

Sedasama teost, Eduard Wiiralti «Jutlustajat» on originaalis võimalik vaadata täna avatud näitusel Tartmusi (Raekoja plats 18) kolmanda korruse projektiruumis. Auhinnaks loosime välja komplekti Tartu kunstimuuseumi tänavu välja antud postkaarte, millel on kujutatud muuseumi kogusse kuuluvaid teoseid, ning Postimehe pleedi.

Kavas on teha veel üks selline mäng – näitustesarja «Tartmus 75!» kolmanda väljapaneku ajal. Esimene mäng käis meie veebilehes sama sarja esimese näituse avamise päeval 17. juunil.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles