EKRE kampaania ehmatas

Kristi Karro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks piirkondlikele allkirjakogumistele on Eesti Konservatiivne Rahvareakond korraldanud ka suuremaid meeleavaldusi pagulaste vastu, näiteks Toompeal.
Lisaks piirkondlikele allkirjakogumistele on Eesti Konservatiivne Rahvareakond korraldanud ka suuremaid meeleavaldusi pagulaste vastu, näiteks Toompeal. Foto: Sander Ilvest

Tartumaal käib Eesti Konservatiivse Rahva-erakonna (EKRE)  kampaania pagulaste riiki lubamise vastu. Kohalikku elanikku hämmastas seejuures parteilase hinnangut andev, moslemite tulekuga hirmutav kõnepruuk.

«Kas te ei soovi anda allkirja moslemite siiatoomise vastu?» oli Tarvo Sõõru sõnul pöördunud tema poole neljapäeval Melliste poe juures EKRE liige Heli Jazõkova.

Sõõru ei osanud selle peale midagi kosta, vaid palus lugeda kogu pöördumist, millele allkirju koguti: seal räägiti juba täpsemalt pagulaste sissetoomisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles