Indrek Koseri positiivne Tammeka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Rääbise peapallist esmaspäevases mängus Nõmme Kaljuga seekord väravat ei sündinud.
Kevin Rääbise peapallist esmaspäevases mängus Nõmme Kaljuga seekord väravat ei sündinud. Foto: Kristjan Teedema

Kui jalgpall koosneks vaid numbritest ja tabelitest, võiksime pannagi omavahel mängima Nõmme Kalju, Tallinna Flora ja Tallinna Levadia. Aga jalgpall on enamat kui numbrid ja tabelid. Tartu Tammeka rüselemine liigatabeli lõpuosas võib fänne vahel küll kurvastada, kuid Tammeka näib näitavat meile ka midagi elavat, positiivset ja muutuvat.

Tammeka hooaeg ei ole praeguseks numbrite järgi kuigi hästi läinud: 36 mängust on peetud 20, hooaja selgroog murtud ja on tõsi, et Tammeka esindusmeeskond on Premiumi liiga tabelis 14 punktiga 8. kohal,  tahapoole jäävad vaid Paide ja Pärnu linnameeskond. Paide hingab seega tartlastele kõvasti kuklasse.

Tammekale oli hooaja algus tegelikult üsna korralik: esimene viik teeniti 4. voorus Infoneti vastu ja esimene võit 5. voorus Paide vastu. Kaotusi (14) on Tammekal sel aastal aga meistriliigas kõige rohkem ja ka väravaid on Tammeka lasknud endale konkurentsitult kõige rohkem lüüa – 59.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles