Männilinn valmistub kohviks ja koogiks

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvikus Siseosakond. Esiplaanil abiline Elisabeth Lindmaa, taga kandikuga õde-perenaine Krista Soosaar. Kohvile saab piima milliliitri täpsusega doseerida tilgutist – ka pildilt võimalik üles leida.
Kohvikus Siseosakond. Esiplaanil abiline Elisabeth Lindmaa, taga kandikuga õde-perenaine Krista Soosaar. Kohvile saab piima milliliitri täpsusega doseerida tilgutist – ka pildilt võimalik üles leida. Foto: Kristjan Teedema

Kui te satute Elvas kodukohvikusse nimega Siseosakond ning seal õuemurule astudes kõigepealt pragada saate, umbes nii, et kuhu te ronite, meil on siin haigla, siis püüdke mitte kannalt ringi keerata.

Siseosakonna kohviku eelmise aasta elamusest rääkis ka Elva kohvikutepäeva korraldaja Marek Pihlak. Ta meenutas, et temal õnnestus kõige hea kõrval sealt ajurestart saada. Ja kuigi ta oli valmis halvimaks – sest õde palus tal voodisse heita ja asetas ta rinnale neerukausi juhuks, kui protseduuril peaks patsiendi süda pahaks minema –, läks kõik ometi hästi. Ergas peamassaaž kulub alati ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles