Tartu rattaralli võit rändas Ukrainasse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu 34. rattaralli finiš. Võitja oli Andrii Kulyk Ukrainast.
Tartu 34. rattaralli finiš. Võitja oli Andrii Kulyk Ukrainast. Foto: Margus Ansu

Tänasel 142 km pikkusel Tartu rattarallil pääses juba üsna alguses eest ära üheksameheline grupp ning ette jäi enamik neist lõpuni. Lõpuspurt õnnestus kõige paremini Urkaina sportlasel Andrii Kulykul. Võitja aeg 3:14:30.

Üle Ihaste silla linna tagasi saabudes edestasid kaheksa meest, kelle hulka kuulusid Silver Schultz, Jaanus Tasane, Erki Pütsep, Karlo Aia, Ivo Suur, Mamir Stash (RUS), Theo Reinhardt (GER) ja Andrii Kulyk (UKR) jälitajaid umbes kahe minuti ja kümne sekundiga. Viimasel viiel kilomeetril aga passiti üksteist ning valiti positsioone, mistõttu kukkus tempo märgatavalt. Finišis kaotas järgmine grupp neile vähem kui minutiga.

Napilt Kuliku järel teisena ületas lõpujoone Mamir Stash Venemaalt, saades võitjaga sama aja. Kolmas oli parima eestlasena Karlo Aia, kellele märgiti lõpuprotokolli sekundiline allajäämine kahele paremale.

Parim naine oli Liisa Ehrberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles