TV3: Aadu Musta sõnul elatakse hetkel tund korraga

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aadu Must.
Aadu Must. Foto: TV3

Tartu Ülikooli kliinikumis viibiva Edgar Savisaare tervislikku seisundit kommenteerides ütles tema perekonnasõber ja pikaajaline parteikaaslane Aadu Must, et hetkel elatakse üks tund korraga.

«Olukord on endiselt kriitiline, õnneks on kogu selle infektsiooni põhjused täpselt... analüüside tulemused olemas, nii et pilt on selge, on selge, mida ravitakse ja kuidas ravitakse,» rääkis Must TV3 «Seitsmestele uudistele».

«Ega arstid õnneks ei ilusta ega ka ehmata. Olulisi muutusi, et nüüd läheb kõik paranemise poole või õnneks ka mitte vastupidi, et sellist informatsiooni pole,» sõnas Must.

Võimaliku uue operatsiooni kohta Aadu Mustal info puudus. «Ta on parimate spetsialistide käe all, tippmeeskond on peal.»

«Lihtsalt tuleb oodata, tunni pealt ei juhtu midagi... annaks jumal, sest tunni pealt võib ju ainult halba juhtuda. Soovitati lastel varuda kannatlikkust ja mitte masendusse langeda, vaid ehk läheb ikka kõik paranemise poole,» avaldas Aadu Must lootust.

«Seitsmestele uudistele» teadaolevalt oli Savisaarel ka täna öösel kriitilisi hetki, kuid arstid tegid oma parima ning näidud stabiliseerusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles