Vanemuine müüs piletisajuga pääsmeid 2,6 miljoni eest

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise teater.
Vanemuise teater. Foto: Jack Christal

Sel nädalal korraldas teater Vanemuine nelja päeva vältel teatripiletite soodusmüügi, mille vältel õnnstus uus omanik leida kokku 15 030 pääsmele. Teatrihuvilised võtsid pääsmete nimel rahakotist välja kokku 2 576 483 krooni.

Seekordse kampaania tulemus oli 15 protsenti parem kui eelmisel aastal, rõõmustas teatrijuht Paavo Nõgene. Soodusmüügi raames tehti sõltuvalt etendusest kuni 50-protsendilist hinnasoodustust. Pileteid osteti aktiivselt ette kuni 2011. aasta maikuuni.

Kui võtta võrdluseks Vanemuise suure maja 700-kohaline teatrisaal, siis nelja päeva kestel sooduspileti lunastanud inimesed täidavad selle saali pilgeni peaaegu 22 õhtuks.

«Vanemuise teater tänab piletiostjaid usalduse eest ning ootab kõiki, kes pileteid veel ostnud pole, tegema seda jätkuvalt kõikjal üle Eesti,» lisas Nõgene pressiesindaja vahendusel.

Vanemuise teater toob sellel hooajal välja kuusteist uuslavastust, septembris esietendub neist viis. Järgmine esietendus toimub 18. septembril Vanemuise väikeses majas ja selleks on Sofi Oksaneni «Puhastus».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles