Tartu sulgpallurid näitasid võimu

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paremal: meespaarismängu võitjad Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand ning (vasakul) teise koha saavutanud Vahur Lukin ja Karl Kivinurm.
Paremal: meespaarismängu võitjad Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand ning (vasakul) teise koha saavutanud Vahur Lukin ja Karl Kivinurm. Foto: Heiki Sorge

Laupäeval peeti Tallinnas Tondiraba sulgpallihallis selle hooaja GP-sarja neljas etapp.

Võistlusel osales kokku 160 mängijat Eesti ja Soome klubidest. Paremad selgitati välja viies mänguliigis. Esikohad jagunesid kolme klubi vahel: TÜ ASK võitis kaheksast kuldmedalist viis, Nõo SK kaks ja Tondiraba ühe.

TÜ ASKi sulgpallurid Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner tulid kahekordseteks võitjateks. Raul Käsner võitis üksikmängu ja koos Kristjan Kaljurannaga paarismängu ning Kaljurand omakorda koos klubikaaslase Laura Tombandiga segapaarismängu.

Naiste üksikmängus võitis Getter Saar (Tondiraba) ning naiste paarismängu võitsid Nõo sulgpallurid Kristin Kuuba ja Helina Rüütel.

Järgmine ehk Eesti sulgpallihooja viimane etapp on Tartus  25.–26.aprillil ning punkt pannakse 23. mail GP finaaliga samuti Tartus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles