Rocki vastane Balti liigas. Liepaja/Triobet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BBL

TÜ/Rocki korvpallimeeskond läheb Balti liiga veerandfinaalis vastamisi Läti meeskonnaga Liepaja/Triobet. Mängitakse kaks mängu – 26. veebruaril kodus ja 3. märtsil võõrsil.

Liepaja meeskond on praegu Läti kõrgliigas liider 18 võidu ja 5 kaotusega. Balti liigas saadi alagrupis Juventuse järel teine koht (6/2), kaheksandikfinaalis oldi üle Jekabpilsi meeskonnast 67:62 ja 105:83.

Liepaja meeskonnas kannavad põhiraskust viis mängijat, nemad saavad ka keskmiselt üle kahekümne viie minuti mänguaega: lätlased Mareks Jurevicus ja Lauris Blaus, leedulased Edgaras Zelionis ja Andrius Mazutis ning ameeriklane Dwayne Johnson.

Kõige enam on punkte toonud 197 cm pikkune ründaja Mareks Jurevicus, Balti liigas keskmiselt 14,8 punkti ja Läti liigas 14,3 punkti. Temale järgnevad Liepaja pikad, keskmängija Blaus (205 cm) ja ründaja Zelionis (201 cm), kes on Balti liiga mängudes toonud vastavalt 12,3 ja 12,9 punkti mängus. Mõlemad on saanud kätte ka keskmiselt kuus lauapalli.

Suurim söödumeister paistab meeskonnas olevat leedulane Mazutis, kes on näiteks Balti liigas andnud keskmiselt 5,5 resultatiivset söötu mängus. Ameeriklane Johnson on mõlemas liigas visanud keskmiselt kümme punkti mängus.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles